+0049 15730311668 info@berlinpaavrangen.com

”Berlin på Vrangens” spændende ture er særdeles velegnede til studieture for skoleklasser, gymnasier, HF, højskoler, ungdomsskoler og øvrige ungdomsuddanelser.

Jeg har boet fast i Berlin siden jeg som 23 årig i 1992 flyttede til byen for at blive en del at det blomstrende BZ´miljø, der opstod i det tidligere Østberlin efter murens fald.

Berlin er en mangfoldig multikulturel storby i stadig forandring fyldt med minder om dramatiske historiske begivenheder. Efter at have boet her i mere end halvdelen af mit liv, er jeg ikke mindre betaget af byen.

Mine guidede ture dykker ned i og skildrer forskellige epoker og strømninger i Berlins fortid og nutid, vævet sammen med de nære fortællinger om helt almindelige berlineres ualmindelige liv.

Jeg er en levende engageret fortæller, der med humor og varme formår at inddrage eleverne / de studerende aktivt og vække deres interesse for Berlins historie og samtid.

Normalpris:15 Euro pr. deltager, 7 Euro for børn under 10 år.

Specialpriser for studieture: For de første 10 deltagere er prisen 15 Euro pr. person. For resten af gruppen er prisen 8 Euro pr. person. De medfølgende lærere og ledsagere er gratis.