+0049 15730311668 info@berlinpaavrangen.com

Min debutbog, den anmelderroste spændende selvbiografi “På Kanten i Berlin”, der foregår i tidsrummet 1991 og 20 år frem, udkom sommeren 2017

1992

2017

Her er uddrag af bogens bagsidetekst:

“Den 31. maj 1992
Jeg har opsagt min etværelseslejlighed i København Nordvest, foræret de fleste af mine ejendele væk og tager nattoget til Berlin for at starte mit nye liv som del af det store BZ´miljø, der er opstået i det tidligere Østberlin efter murens fald.
Bogen er en autentisk fortælling, der giver et unikt indblik i de forskelligste subkulturer i 90´ernes Berlin blandt BZ´ere, idealister, livskunstnere og illegale på flugt fra den økonomiske håbløshed i det opløste Sovjetunionen. Om truslen fra ordensmagten og nynazistiske bander.
Om kærlighed og venskab, og det opslidende ved kampen for en stabil tilværelse, når man befinder sig på kanten…..

Et fortættet portræt af Berlin i en opbrudstid.”

 

En del af bogen foregår i bydelen Friedrichshain i 1990´erne, og jeg kan anbefale deltagelse i min tur:

 

Friedrichshain i 1990´erne og i dag Husbesættere og andre livskunstnere: se turen her

 

Læs mere om bogen på min hjemmeside http://www.paa-kanten-i-berlin.com/ 

 

Køb bogen her

 

Eller bestil den i din lokale boghandel, leveringstid ca. en uge.

 

Bogcaféen Halmtorvet – Halmtorvet 54 København har den altid på lager. Bogcafeen har åbent :

Torsdag – fredag kl. 16-20 og lørdag kl. 12-17.